Sustainability behind the bar
Sustainability behind the bar
Lärresurs
Skapad: 27.10.2020, Redigerad: 27.10.2020
Innehåll
- Sustainability behind the bar (pdf, 543,4 KB)
Lärresurser hämtas till Finna från Biblioteket för öppna lärresurser (aoe.fi).
Materialets användarrättigheter |
---|
CC BY 4.0 Vad betyder det här? |
Målgrupp |
Administratör Handledare Jämbördig tutor Expert Elev Lärare |
Utbildningsstadium |
Högskoleutbildning Självständig utveckling av kompetens Yrkesutbildning Lägre högskoleexamen |
Typ av läromaterial |
Text |
Undervisningsämne |
Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto (Siirtymäajalla) Kansanterveystiede, ympäristö ja työterveys Liiketaloustiede Matkailualan perustutkinto Matkailualan perustutkinto (Siirtymäajalla) Muut maataloustieteet Ravintola- ja catering-alan perustutkinto Ympäristötiede |
Ämnen |
Språk |
engelska |
Andra titlar |
Sustainability behind the bar |
Materialtyp |
Lärresurs |
Organisation |
Biblioteket för öppna lärresurser |
Kod |
urn:nbn:fi:oerfi-202209_00023433_0 |
Författarna |
Utgivare |
2020
|
Publicerad |
2020
|
Källsamling |
aoe |
Användningsområde |
Itsenäinen opiskelu Jatkotyöstettävä materiaali Kurssimateriaali Opettajan materiaalit ja osaamisen kehittäminen |
Hinder för tillgänglighet |
ei tiedossa |
Sparad:
Materialet erbjuds av
- Biblioteket för öppna lärresurser
- Frågor eller respons angående materialet?
- Kontakta biblioteket
Materialet erbjuds av
- Biblioteket för öppna lärresurser
- Frågor eller respons angående materialet?
- Kontakta biblioteket